Een vraag over je bestelling of iets dat niet naar wens is? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar klantenservice@restaurantwijnenoutlet.nl. Dan gaan wij aan de slag om je zo spoedig mogelijk van de juiste informatie te voorzien.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk ook eens de Veelgestelde vragen. Mogelijk staat jouw vraag daarin en vind je daar het antwoord. Als dit niet het geval is kun je ons ook een mail sturen naar de klantenservice. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wijntip

Heb je een leuke wijn tip of wil je een bepaalde wijn graag terug zien in onze collectie? Dan is deze tip altijd welkom. Je kunt deze mailen naar info@restaurantwijnenoutlet.nl

 

Iets verkeerd gegaan met je bestelling?

We gaan er natuurlijk vanuit dat de bestelling goed bij je aan komt. Blijkt dit toch niet het geval te zijn, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als er iets niet klopt aan je bestelling, laat het ons dan weten. Stuur je mail naar klantenservice@restaurantwijnenoutlet.nl en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

 

Kantooradres

Parkweg 2

6815 DJ Arnhem

Klantenservice

klantenservice@restaurantwijnenoutlet.nl

Terug naar boven